Piller kan aldri erstatte naturen

Blåbær og krekling har naturlig store mengder antioksidanter. Naturen lar seg aldri kopiere. Derfor blir ikke virkningen like positiv med antioksidanter i pilleform. Vi lar naturen produsere våre antioksidanter fordi den vet best. Viltvoksende bær er en viktig nøkkel til bedre helse, men få tar bryet med å plukke bærene selv. Siden naturen aldri lar seg kopiere, får du ikke samme virkning om du inntar antioksidanter i pilleform. Vi lar naturen produsere våre antioksidanter fordi den vet best.

Ren råsaft fra viltvoksende bær inneholder de viktige sammensetningene mellom flere ulike antioksidanter som piller ikke kan gjenskape. Antioksidantene som finnes naturlig i bær og grønnsaker har nemlig ulike funksjoner og effekter. Produsenter av kosttilskudd velger ofte et fåtall antioksidanter, men forskningen viser at det ikke er så enkelt som å trekke ut enkelte stoffer og lage tabletter av dem. Det er kombinasjonen av mange ulike antioksidanter som finnes naturlig i bær og grønt som gir den positive helseeffekten. 

Fargesterke frukter, bær og grønnsaker inneholder mye antioksidanter på grunn av det høye innholdet av antioksidantene flavonoider, antocyaner og karotenoider. Sammensetningen av antioksidanter er spesielt god i bær som krekling og blåbær, men også i bjørnebær, kirsebær, solbær, tyttebær og tranbær. Hver antioksidant har sin spesielle egenskap, og sammen forsterker de hverandres effekt. Derfor er det viktig å få i seg riktig mengder av hvert stoff.